Busreis quiltfestival Wilwerwiltz 2022

Zoals al eerder werd aangekondigd wordt er op 28 mei door onze provinciale afdeling Antwerpen een busreis georganiseerd naar het internationaal Quiltfestival te Wilwerwiltz -Luxemburg. Info over het festival vind je op deze website: http://www.quiltfestival.lu

Wanneer: Zaterdag 28 mei 2022

Prijs bus en inkomticket: Leden BQV: 45 € – niet leden BQV: 55€

De opgegeven prijzen liggen iets hoger dan vermeld in de Quiltinfo. De redenen hiervoor: de prijs voor de bus ligt aanzienlijk hoger (hogere prijzen diesel) en het inkomticket is in de totaalprijs inbegrepen. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Inschrijven doe je via het invulformulier onderaan deze pagina, NIET op de website van de BQV! (opstapplaatsen kan je alleen via onderstaan formulier aangeven. Dit is noodzakelijk informatie voor de buschauffeur). Mensen die problemen ondervinden om het formulier in te vullen kunnen contact opnemen met Duffy of Annie. Inschrijven kan tot en met vrijdag 20 mei.

 • Duffy Indeherberg : 0476 64 75 14
 • Annie: 0497 29 00 80

Betalen nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld: op rekening nummer BE80 0015 2996 9377 – Belgische Quilters Vereniging/ Prov. Antwerpen met vermelding: Naam en voornaam. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling.

We voorzien verschillende op- en afstapplaatsen (tijden zijn onder voorbehoud dat er geen verkeersproblemen zijn):

 • P&R parking Boechout(eindhalte tram 15) om 6:45u
 • Parking E19, Afrit 4 Sint-Job-in-’t Goor om 7:15u
 • P&R parking Lummen Septemberstraat 1 om 7:55u

Probeer tijdig aan de opstapplaatsen klaar te staan om geen tijd te verliezen want er staat veel op de planning! We bezoeken de tentoonstellingen in Lellingen, Pintsch, Wilwerwiltz en Enscheringen (Volgorde nog te bepalen).

Er is een gratis pendelbus tussen de verschillende locaties voor diegene die op eigen initiatief de tentoonstellingen willen bezoeken. Onze bus zal ook naar alle locaties rijden op afgesproken tijden (dit wordt nog meegedeeld op de bus).

Tijdens de middag kan je in Wilwerwiltz shoppen en iets te eten aankopen (of je neemt je eigen lunchpakket mee).

We vertrekken terug huiswaarts om 18:00u, onderweg stoppen we in Wanlin voor het avondmaal. We verwachten rond 21:00u terug te zijn op de P&R in Boechout.

We hopen op een volle bus met enthousiaste quilters!

2 gedachten over “Busreis quiltfestival Wilwerwiltz 2022

 1. Pingback: Herinnering busreis Wilwerwiltz! | Antwerpen Quilt

 2. Dag Marleen en Annie en Duffy,
  Ik vraag me af of de volgorde van de opstapplaatsen wel klopt.
  Als je naar Luxemburg rijdt, denk ik dat het logisch is om de eerste opstapplaats in St-Job te hebben (meest noordelijk), dan kom je 30 min. later toe op de parking in Boechout (route naar zuiden). Dan heb je nog eens 50 minuten nodig om tot in Lummen te geraken.
  Vooraleer ik deze planning doorstuur naar mijn contacten, kan je me bevestigen of de route en de uren wel degelijk correct is? gsm 0468 11 82 99
  Met dank,
  Bieke

  Like

Reacties zijn gesloten.