Info quiltcafé en winterbee

Aangezien het Covid-virus weer flink rondgaat hebben we besloten om het quiltcafé van vrijdag 10 december niet te laten doorgaan. We willen het voor iedereen veilig houden. Laat ons hopen dat de cijfers verbeteren en dat we in januari terug kunnen starten.

Wat onze jaarlijkse winterbee in Ranst op 29 januari 2022 betreft: Voorlopig staat deze nog steeds gepland en zal deze onder voorbehoud van de geldende maatregelen kunnen doorgaan. We zullen pas starten met de inschrijvingen vanaf 8 januari zodat we quasi zeker zijn dat het kan doorgaan. Gelieve dus geen betalingen uit te voeren vóór deze datum. We houden jullie tijdig op de hoogte over de stand van zaken via deze website.

Verder wensen we jullie prettige feestdagen en een goede gezondheid voor 2022! (Dat laatste werd vroeger gewoontegetrouw toegevoegd aan de jaarlijkse wensen maar heeft in de huidige situatie toch veel meer betekenis).

Duffy, Annie, Chris en Marleen

4 gedachten over “Info quiltcafé en winterbee

  • Vragen zijn geen last. Wel de website in de gaten houden, we verwittigen tijdig als alles doorgaat.

   Like

 1. Hallo , jullie sturen toch nog een mail naar ons voor betaling als de winterbee doorgaat want ik weet het banknummer niet meer om die winterbee te betalen .

  Alvast dank dat je mij die gegevens voor de winterbee in ranst zou doorsturen .

  Vriendelijke groetjes

  Gerty Schepens 3280

  Like

  • Indien de winterbee doorgaat zal alle informatie, rekeningnummer en het inschrijfformulier op de website staan.

   Like

Reacties zijn gesloten.