Nieuws van De Naaizolder

Joepie, het mag doorgaan!

De naaizolder is een initiatief van FERM Maleizen in samenwerking met hun patchworkgroep “De Rank”  en de Belgische Quilters Vereniging, afdeling  Vlaams-Brabant.

Op Zondag 20 JUNI 2021 van 10u30 tot 17u organiseren zij een tweedehandsverkoop op de speelplaats van De Rank. Het wordt dus een buitenactiviteit!

 Hoeilaartsesteenweg 56, 3090 Overijse/ Maleizen.

Voor een zacht prijsje worden er breigarens, kledingstoffen, patchworkstoffen en bijhorend materiaal, borduurmateriaal, haakgerief, handwerkboeken alsook afgewerkte stukken verkocht .

Breng een boodschappentas mee.

Iedereen welkom en veel koopplezier!

Voor Info: mireilleplatton@hotmail.be of 0474.30.66.86

Volgende editie voorzien op Zondag 24 oktober 2021.

Als zaalactiviteit en hopelijk met veel minder maatregelen.

*Geplande activiteit onderhevig aan gezondheidsvoorwaarden en overheidsmaatregelen die van kracht zijn op datum van het evenement.

Voor de rommelmarkt van 20 juni gelden onderstaande afspraken en maatregelen:

  • Bezoekers mogen GEEN gebruik maken van het sanitair
  • Bezoekers kunnen in bubbels van max. 4 personen rondlopen (tenzij het een gezin met meer dan 4 personen betreft). De bubbels onderling dienen 1,5 meter afstand te houden van elkaar.
  • Iedereen ouder dan 12 jaar dient een mondmasker te dragen
  • Voor evenementen die buiten plaatsvinden is er een maximum van 50 personen tegelijkertijd op eenzelfde evenement toegestaan
  • Deze voorwaarden zijn geldig, tenzij de Federale overheid anders beslist (soepelere of strenger). Er dient dus steeds rekening gehouden te worden met de geldende maatregelen van het moment.