De Naaizolder

De Naaizolder is een initiatief van FERM Maleizen in samenwerking met hun patchworkgroep “De Rank”  en de Belgische Quilters Vereniging, afdeling  Vlaams-Brabant. Voor een zacht prijsje worden er breigarens, kledingstoffen, patchworkstoffen en bijhorend materiaal, borduurmateriaal, haakgerief, handwerkboeken alsook afgewerkte stukken verkocht .

Op Zondag 30 mei 2021 van 10 tot 17u hadden ze een tweedehandsverkoop gepland in de grote zaal van De Rank, Hoeilaartsesteenweg 57, 3090 Overijse/ Maleizen. Maar deze is door de gekende situatie afgelast!

Ze hopen dat zondag 20 juni, indien het kan en mag, de Naaizolder* alsnog kan doorgaan. Zoniet dan wordt de nieuwe datum zondag 24 oktober 2021.

Voor de goede gang van zaken is reserveren verplicht, nadat je bericht krijgt dat het kan doorgaan.

Leden van FERM en patchworkgroep “De Rank” betalen 5€ voor een tafel van +/- 1,2m, anderen betalen 7€

Inschrijven kan per mail: mireilleplatton@hotmail.be of telefonisch: 0474/306686 met vermelding van je Ferm lidkaartnummer, of lid patchworkgroep “De Rank”, of buitenstaander. De reservatie is definitief na betaling op rekening van Mireille Platton: BE38 8508 4827 2472.

Cafetaria/bar met mogelijkheid tot kleine restauratie: Broodjes, soep, taart.

*Geplande activiteit onderhevig aan gezondheidsvoorwaarden en overheidsmaatregelen die van kracht zijn op datum van het evenement.