Zomerbee

Na overleg hebben we beslist om de zomerbee dit jaar niet te laten doorgaan wegens de coronacrisis. De maatregelen voor evenementen zijn nu nog niet helemaal duidelijk, maar met wat we nu weten is het bijna niet mogelijk om de zomerbee te organiseren.

We werden met verschillende problemen geconfronteerd: we mogen geen broodjesbuffet organiseren, bij slecht weer allemaal naar binnen en afstand houden is niet realiseerbaar, geen mogelijkheid om lotjes voor de tombola te verkopen want je mag niet rondlopen. Dat laatste zou betekenen dat we de deelnameprijs moeten verhogen om uit de kosten te komen. De ‘bubbels’ mogen maar 10 personen bevatten en mogen niet mengen met andere ‘bubbels’. We kunnen ook niet verlangen dat iedereen dan een ganse dag een mondmasker zou dragen. En dan moeten we ook nog rekening houden dat er toch wel wat mensen zijn die tot de risicogroep behoren.

Daarom hebben we voor jullie en onze veiligheid gekozen en deze beslissing genomen. We hopen dat jullie hiervoor begrip hebben.

We wensen jullie allemaal een goede gezondheid en misschien tot in september als het quiltcafe terug mag doorgaan. We houden jullie op de hoogte via onze blog, dus neem regelmatig een kijkje.

Chris, Marleen en Duffy