Hallo allemaal!

We hebben elkaar al geruime tijd niet meer gezien en ik vrees dat het nog even zal duren voor we elkaar ‘lijfelijk’ zullen ontmoeten. Chris, Duffy en ik hopen in ieder geval dat jullie en allen die jullie dierbaar zijn in goede gezondheid zijn (en blijven).

Nu we elkaar niet kunnen zien willen we jullie langs deze weg informeren over ons verenigingsleven:

 • Eerst het goede nieuws: alle bewoners van het WZC Sint Jozef Wommelgem werden getest op Covid-19 en iedereen was negatief!
 • Het quiltcafé zal ook in juni niet doorgaan. We hopen dat, als alles goed blijft gaan en er geen tweede golf van besmettingen komt, wij terug in september kunnen starten. We zullen jullie daarvan via deze weg op de hoogte houden in augustus.
 • Wat betreft de zomerbee die gepland was op 24 juli, hierover kunnen we geen zekerheid geven. Alles zal afhangen van wanneer de horeca terug mag opstarten, en zelfs dan is het afwachten voor hoeveel personen iets mag georganiseerd worden. We vrezen dat de zomerbee dus ook niet zal doorgaan maar we blijven hopen 🤞 . We houden jullie op de hoogte!
 • Als laatste hebben we van de Belgische quilt Vereniging vernomen dat er geen quiltinfo in juni zal verschijnen. Alle leden zullen een brief ontvangen met de redenen waarom dit beslist werd. Ook in de brief wordt er een oproep gedaan voor vrijwilligers die de openstaande vacatures (secretaris, Nederlandstalige redactie en buitenlands contacten) willen invullen. Kandidaten kunnen zich melden bij het bestuur.

Zorg voor jezelf en je naasten en blijf patchwork maken!

Duffy, Chris en Marleen

2 gedachten over “Hallo allemaal!

 1. Spijtig genoeg hetzelfde voor alle groepen. We zitten ook in onze kot ! onze zaal is een cafe, het zal nog een tijdje door gaan voor dat we samen komen. Ondertussen, gelukkig kunnen we mailen !

  Like

 2. Hier in Kessel alles oké. Ik ben blij dat het rusthuis in Wommelgem gespaard gebleven is. Ik heb daar vaak aan gedacht na die alarmerende berichten over RVT’s.
  Verleden week de mail gekregen van de nat.qu.ver.
  In mijn kot bruist het van quiltideeën en quiltactiviteit, daaraan geen gebrek, alleen het gezelschap mis ik wel.
  Hou jullie goed en tot weerziens.
  Ann

  Like

Reacties zijn gesloten.