Busreis naar Wilwerwiltz

Op vraag van verschillende mensen gaat de busreis van onze provincie dit jaar opnieuw naar het internationaal Quiltfestival te Wilwerwiltz -Luxemburg. Info over het festival vind je op deze website: http://www.quiltfestival.lu/de/

Wanneer: Zaterdag 23 mei 2020

Prijs bus: Leden BQV: 35 € – niet leden BQV: 40€

Inschrijven doe je onderaan deze pagina, NIET op de website van de BQV! (opstapplaatsen kan je daar niet aangeven. Dit is noodzakelijk informatie voor de buschauffeur.) Mensen die problemen ondervinden om het formulier in te vullen kunnen contact opnemen met Duffy, Chris of Marleen of vraag het tijdens het quiltcafé. Inschrijven kan tot en met vrijdag 15 mei.

  • Duffy Indeherberg : tel. 0476 64 75 14
  • Marleen : tel. 0495 24 47 80
  • Chris : tel. 0473 30 14 52

Betalen na het invullen van het inschrijf formulier: op rekening nummer BE80 0015 2996 9377 – Belgische quiltersvereniging/ Prov.Antwerpen met vermelding: Naam en voornaam

We voorzien verschillende opstapplaatsen:

  • Parking E19, Afrit 4 Sint-Job-in-’t Goor om 6:45u
  • P&R parking (eindhalte tram 15) Boechout om 7:15u
  • Rode Kruisplein Mechelen om 7:45u

We vertrekken stipt op tijd want er staat veel op de planning! We bezoeken de tentoonstellingen in Lellingen, Pintsch, Wilwerwiltz en Enscheringen (Volgorde nog te bepalen).

Toegangsbewijzen voor de tentoonstellingen koop je zelf ter plaatse. Je kan kan kiezen voor :

  • 1 toegangsbewijs voor alle tentoonstellingen: 14€ per persoon
  • Een toegangsbewijs per tentoonstelling: 4€ per persoon

Er is een gratis pendelbus tussen de verschillende locaties voor diegene die op eigen initiatief de tentoonstellingen willen bezoeken. Onze bus zal ook naar alle locaties rijden op afgesproken tijden (wordt meegedeeld op de bus).

’s Middags heb je de mogelijkheid om ter plaatse iets te eten (of je neemt je eigen lunchpakket mee) en te quiltshoppen.

we vertrekken terug huiswaarts om 18:00u, onderweg stoppen we in Wanlin voor het avondmaal.

We hopen op een volle bus met enthousiaste quilters!