Busreis naar Rijswijk

Dit jaar gaan we met de bus naar de Patchwork & quiltdagen in Rijswijk.  Op deze beurs worden prachtige quilts tentoongesteld die zijn gemaakt in verschillende stijlen en technieken. Ook kan je bij diverse winkels alles aanschaffen om zelf te quilten. Maak kennis met de vele quilttechnieken, en voor de liefhebbers zijn er verschillende workshops. Meer info over de beurs en de workshops kan je terugvinden via deze link: https://patchworkenquilt.nl/. Wie een workshop wil volgen moet zich daarvoor wel zelf inschrijven, dit is niet in de reis inbegrepen.

Praktische info:

Wanneerzaterdag13 april 2019

Prijs: busreis + inkomticket beurs + bij aankomst koffie/thee met gebak
leden: 39 euro
niet leden: 47 euro

Middagmaal: Je kan een lunchpakket meenemen , maar je kan ook ter plaatse iets eten. Er bevinden zich verschillende eetgelegenheden op de Horeca Plaza en op de beursvloer.

Vertrek en opstapplaatsen :
• 8:00 u,  parking Rode – kruisplein Mechelen
• 8:30 u, Park & Ride parking Boechout (terminus tram 15)
• 9:00 u, Park & Ride Afrit 4 – N117 Sint Job in ’t Goor
• Vertrek Rijswijk: 16:00 u

InschrijvenKlik HIER om je in te schrijven. Indien je inschrijft voor meerdere personen, gelieve voor elke deelnemer een formulier in te vullen
Betalen: op rekening nummer BE80 0015 2996 9377 – Belgische Quiltersvereniging/ Prov. Antwerpen met vermelding: Naam deelnemer, busreis Rijswijk. Indien je voor meerdere personen betaald gelieve alle namen te vermelden.
Het bus reglement kan je nalezen HIER.

Uiterste datum van inschrijven: 5 april 2019