Oproep! Quilts voor Edingen binnenbrengen.

Vrijdag 14 september kan je de quilts die je hebt ingeschreven voor de tentoonstelling of wedstrijd te Edingen nog binnenbrengen bij Duffy of Chris tijdens het quiltcafé. Denk eraan dat de quilt in een zwarte zak (=kleur provincie Antwerpen) zit met je naam erop vermeld. De quilt rol je op met de ophanglat met open haakjes.

OPGELET! het quiltcafé gaat vanaf september door OP DE NIEUWE LOCATIE:

WZC St. Jozef , Kruizemunt 15 te Wommelgem van 10:00u tot 16:00u.

Kan je vrijdag niet aanwezig zijn, dan kan je de quilts zelf bij Chris of Duffy bezorgen. Neem even contact met hen op om verder af te spreken:

Chris: 0473 30 14 52 – Duffy 0476 64 75 14

 

2 gedachten over “Oproep! Quilts voor Edingen binnenbrengen.

 1. Ik heb 2 quilts ingeschreven voor de tentoonstelling in Edingen. Ik wacht nog op de brief /mail met het nummer om aan de quilt te bevestigen. Nu woensdag vertrek ik naar Sainte-Marie-aux-Mines tot en met zaterdag. Ik kan dus vrijdag niet naar het quiltcafé komen om mijn quilts af te geven. Is het goed dat ik begin volgende week contact opneem met Chris om mijn quilts bij haar binnen te brengen en moet ik op de volgnummers wachten?
  groetjes
  Ann Van Hoof

  Like

  • Wij hebben de lijst van de ingeschreven quilts al doorgekregen. De wedstrijdquilt de je ingeschreven hebt (zomaar cirkels in de ruimte zonder einde of begin) kreeg nummer 7, je andere quilt (100 dagen blues) heeft nummer 53. Je mag inderdaad je quilts bij Chris binnenbrengen. Misschien even bellen met haar om een moment af te spreken.

   Like

Reacties zijn gesloten.