Busreis Wilwerwiltz

Ook dit jaar organiseren we een busreis! We gaan naar het internationaal quiltfestival in Wilwerwiltz, Luxemburg. Info over het festival vind je op deze website: http://www.quiltfestival.lu/de/

Vele onder jullie waren reeds op de hoogte via mond op mond reclame en quiltinfo, zodat er al heel wat inschrijvingen zijn binnen gekomen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de bus, dus wie nog mee wil moet zo  snel mogelijk inschrijven.

Praktische info:

Wanneer: zaterdag12 mei 2018

Prijs:
leden: 35 euro
niet leden: 40 euro

Vertrek en opstapplaatsen :
• 7 uur, Park & ride parking Boechout (terminus tram 15)
• 7:30 uur parking Rodekruisplein Mechelen
• 16:00 uur vertrek Wilwerwiltz (terugreis)
• Terug in Boechout rond 20:30 uur.
Betalen:
op rekening nummer BE80 0015 2996 9377 – Belgische Quiltersvereniging/ Prov.Antwerpen
vermelding: Naam (zoals op lidkaart!!!), lidnummer, busreis Wilwerwiltz; Niet-leden enkel naam en vermelding “busreis Wilwerwiltz”.
Indien je inschrijft voor meerdere personen, gelieve ook een mail te sturen met de namen, adressen en eventueel lidnummer van die personen naar Duffy.indeherberg@skynet.be. Dit is belangrijk voor de verzekering!

Inschrijven kan ook via het inschrijvingsformulier op de website van de Belgische Quilters Vereniging: https://www.belgiumquilt.be/nl/content/inschrijvingsformulieren
Ter plaatse:
De inkom voor al de tentoonstellingen samen is (ongeveer) 12 euro, ter plaatse zelf te betalen.

We vertrekken stipt op tijd, want er staat heel wat op ons programma! Onze chauffeur brengt ons eerst naar Lellingen, vandaar gaat het richting Pintch, vervolgens Wilwerwiltz. Na de eerste twee tentoonstellingen hebben we hier de mogelijkheid iets te eten en te quiltshoppen. Op de terugweg doen we nog Enscherangen aan en we houden  nog een stop om iets te eten. Het wordt een gezellige dag! We laten ons rijden! Onderweg kunnen we patchen, bijpraten, een dutje doen, lezen…voor ieder wat wils!

Voor meer info:
Duffy Indeherberg : tel. 0476 64 75 14
Marleen : tel. 0495 24 47 80
Chris : tel. 0473 30 14 52