Verslag Zomerbee Wilrijk 2017

Ondanks dat de zon niet van de partij was, hebben we op 28 juli toch een succesvolle zomerbee gehad. Gelukkig bleef het zo goed als droog. We mochten 90 enthousiaste quilters ontvangen en konden 6 nieuwe leden werven.

De dag begon met de welkom speech van Duffy, en een overzicht van het verloop van de dag met de geplande activiteiten. Er werden demo’s “paperpiecing” gegeven door Lisette van Calico House Antwerpen die ook aanwezig was met de winkel. Tevens werd gevraagd om een enquête in te vullen. We willen hiermee peilen naar de (on)tevredenheid  en wensen van onze leden. Het resultaat zal nog gepubliceerd worden op onze website alsook de enquête zelf voor mensen die niet op de zomerbee waren en toch nog hun wensen willen kenbaar maken.  We willen alvast de 55 mensen die de enquête ingevuld hebben hartelijk danken voor hun medewerking.

Jammer genoeg kon niet iedereen buiten zitten door de niet zo aangename temperatuur en de dreigende wolken, zodat de groep verdeeld werd. Maar dit had duidelijk geen invloed op het humeur, er werd weer veel bijgepraat en gelachen.

’s Middag was er weer, zoals gebruikelijk, een heerlijk buffet voorzien. Spijtig van de lange wachtrij, maar we zullen het volgend jaar bekijken met de catering om dit beter te organiseren. Hopelijk heeft de extra traktatie, een lekkere ijsje naar keuze, in de namiddag dit ongemak een beetje goedgemaakt.

De dag eindigde naar gewoonte met de Show en Tell, waar we elkaars prachtige werken konden bewonderen. En het moet gezegd, het waren allemaal pareltjes!

Hierna werd de dag afgesloten en ging iedereen tevreden (hopen we toch) huiswaarts. Met dank van het bestuur voor deze geslaagde dag, zonder jullie enthousiasme zou het niet lukken.

Duffy, Chris en Marleen

2 gedachten over “Verslag Zomerbee Wilrijk 2017

Reacties zijn gesloten.