QUIP-dag Antwerpen Quilt 2017

Zoals ieder jaar wordt over de hele wereld op de 3de zaterdag van de maand juni een QUIP-dag (Quilten in Public) gehouden. Het idee is dat quilters hun huis verlaten en zich installeren op publieke plaatsen om patchwork bekend te maken aan het grote publiek. Liefst op een plaats waar veel passage is en de mensen even kunnen stoppen om verwonderd en nieuwsgierig naar onze werken te kijken.

Antwerpen heeft al 5 keer meegedaan!

Dit jaar zijn we natuurlijk weer van de partij. We quippen deze keer op 17/06/17 van 10 tot 16 uur in het MAS op de 8ste verdieping! Kies op hun website “praktische info en tickets” om te kijken hoe u het MAS kan bereiken, waar u uw auto kan parkeren enzovoort.

Noteer 17/06/17 in uw agenda en kom met velen.

Om te weten hoeveel stoelen we moeten plaatsen moet u zich wel aanmelden voor 31/05 op dit mailadres: sommeke@hotmail.com met in de onderwerpregel: QUIP-dag en in de tekst graag de namen van alle quiltvriendinnen waarvoor u een stoel reserveert! Het aantal plaatsen is beperkt door het MAS.

U kan uw eigen lunch en drank meebrengen maar er is ook mogelijkheid tot eten en drinken in het MAS of in de buurt. Kijk onder “eten en drinken”.

Dames, heren, het MAS opent om 10 uur voor het publiek. De QUIP-dag start om 10 uur. Respecteer dat startuur aub en kom niet vroeger. Er wordt plaats voorzien voor iedereen die zich inschrijft. Echt waar!

Let wel goed op! We zitten in een openbaar gebouw en de organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging van uw eigendommen!

Groetjes,
Yvonne